Re: Dodavatel a číslo DD v pokladně
Vyplňuji číslo daňového dokladu
Ale jen proto, že dostávám od klientů jen paragony, ne výdajové doklady, u kterých by bylo přiloženo více paragonů. Takže co řádek v pokladně, to jeden doklad.
U některých dokladů vyplňuji i dodavatele (významnější položky nákladů, vyšší částky / někdy dostávám k zaúčtování i metrové paragony)
Takže spíš je to na mé straně pro lepší přehled a lepší vyhledávání, než kvůli KH.
Tak já taky dostávám od klientů jednotlivé doklady. Akorát třeba sto kusů najednou a ty ,,hromádky'' si z toho děláme sami. :-) Ale ano, když jsou to opakující se dodavatelé a vyšší částky, tak tam dodavatele uvádíme tu a tam též (ale ne kvůli KH).
Číslo DD ale fakt ne. Mně dá občas práci na tom paragonu najít datum, natož ještě hledat číslo. Tolik času nemám. :-)
Také děkuji za reakci, my máme málo dokladů, ale i tak se mi to zdálo zbytečné. Pokud by se v pokladně vyskytl doklad v hotovosti nad 10 tisíc, nic mi přeci nebrání pořídit ho do přijatých faktur a hned uhradit pokladnou, a je to:-)) Myslím si, že úprava od softw.firmy na možnost natahovat tam dodavatele, by nás přišla na dost peněz:-)) Prima den!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.