Vlákno názorů k dotazu Dodavatel a číslo DD v pokladně od Libuše Vlasta - Re: Dodavatel a číslo DD v pokladně Vyplňuji číslo...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 3. 2016 12:51

Libuše Vlasta (neregistrovaný)

Re: Dodavatel a číslo DD v pokladně
    Vyplňuji číslo daňového dokladu
    Ale jen proto, že dostávám od klientů jen paragony, ne výdajové doklady, u kterých by bylo přiloženo více paragonů. Takže co řádek v pokladně, to jeden doklad.

U některých dokladů vyplňuji i dodavatele (významnější položky nákladů, vyšší částky / někdy dostávám k zaúčtování i metrové paragony)

Takže spíš je to na mé straně pro lepší přehled a lepší vyhledávání, než kvůli KH.

• 11. 3. 2016 12:58

Pix12

Tak já taky dostávám od klientů jednotlivé doklady. Akorát třeba sto kusů najednou a ty ,,hromádky'' si z toho děláme sami. :-) Ale ano, když jsou to opakující se dodavatelé a vyšší částky, tak tam dodavatele uvádíme tu a tam též (ale ne kvůli KH).

Číslo DD ale fakt ne. Mně dá občas práci na tom paragonu najít datum, natož ještě hledat číslo. Tolik času nemám. :-)

• 11. 3. 2016 13:06

v.e.n.d.y.

Také děkuji za reakci, my máme málo dokladů, ale i tak se mi to zdálo zbytečné. Pokud by se v pokladně vyskytl doklad v hotovosti nad 10 tisíc, nic mi přeci nebrání pořídit ho do přijatých faktur a hned uhradit pokladnou, a je to:-)) Myslím si, že úprava od softw.firmy na možnost natahovat tam dodavatele, by nás přišla na dost peněz:-)) Prima den!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).