Re: OT EET-Dobrá zpráva
Taky jsem to četla a hlavě je zajímavá ta částka, o kterou SR přichází. Kolik že slibuje AB diky EET vybrat?
O zamýšlené nanipulaci u nás jsem už také něco četla... to by nebyl národ český, aby něco nevymyslel. Ti kdo šidili, budou dál. Přeci na sebe neupozorní náhlým nárustem tržeb, ne?
Re: OT EET-Dobrá zpráva
přece naši poslanci a senátoři - Vy si myslíte, že poctivou prací si vydělají měsíčně miliony? - nás soudí podle sebe a sami vidí, že není na ně metr, tak proč něco zkouší na své poddané - no proč protože jsou za ty blbiny placeni a nejsou za nic odpovědni - zajímalo by mne kdo může tohle běsnění zastavit - dań z příjmu už byla měněna asi 100x
Je ČR právní stát?
Ivino,
nechce se mi to počítat, ale odhaduji, že novel bylo asi 200.
Ale novely nejsou to hlavní.
Jako zcela zásadní problém vidím, že se změní výklad zákona, aniž by se změnil zákon. Kupodivu většinou v neprospěch poplatníků a plátců.
To s právním státem nemá co dělat.
Za obludné považuji, když nějaká nikým nevolená sekta vydává na internetu nějaké pomatené Pokyny a chystá se podle nich udílet sankce.
Je potom ČR právní stát?
Hezký den!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.