Vlákno názorů k dotazu Účetnctví pro lékaře - zdravotní registr od RK - Re: účetnctví pro lékaře - zdravotní reg Dobrý den,...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 3. 2016 13:31

RK (neregistrovaný)

Re: účetnctví pro lékaře - zdravotní reg
    Dobrý den, koukala jsem na to a na mě to dělá dojem, jako katalog účetních, úřední nástěnka apod., kdy Vás chtějí zařadit do nějakého seznamu, samozřejmě hned pošlou fakturu za poplatek. Ale jestli z toho pak bude nějaká spolupráce, to je jim v podstatě jedno, oni dostali zaplaceno ... Na mě to takto zkoušeli po telefonu do katalogu účetních, prý přímo o mé firmě napíší článek, ale oni jen kopírují ty stávající a změní jméno. Když jsem chtěla, že bude vyúčtování až podle toho, kolik skutečně bude účtováno firem, tak na to v žádném případě nechtěli přistoupit. A dle ohlasů jiných účetních jen vybrali poplatek a ze spolupráce se skutečnými firmami nebylo nic.

• 17. 3. 2016 7:10

Monika65 (neregistrovaný)

Díky za info, má z toho stejný pocit. Pán měl naučeno, co říkat, ale když jsem se rýpavě ptala na některé věci, tak se mu to moc nelíbilo.
    Nemám potřebu cpát někomu peníze do chřtánu :-)

• 17. 3. 2016 9:34

Nicky1 (neregistrovaný)

Taky mi včera volal, první mi volala v úterý nějaká paní, co se tvářila jako sestřička 3 dr., co hledají účetní, a včera mi volala tento člověk. Když jsem se dozvěděla, že to není jeden z těch dr., tak jsem mu řekla, že nemám zájem jednat s třetí osobou, tak najednou otočil a byl arogantní až na půdu. Vylezlo z něho, že bych měla mít smlouvu s nimi(nějaké zdravotnické cosi) a pak si obejít doktory?...Tady už jsem ho brzdila, že takto opravdu ne. Když si zadáte telefon do google, tak uvidíte, kdo to je.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).