Re: OT: statistika, hluboký povzdech
Mě spíš naštvalo, že se s tím člověk dělá, odpovědět musíte, protože jinak je pochopitelně postih a pak stejně někdo na statistice udělá chybu a po letech se zjistí, že do nás jako do dětí cpaly špenát zbytečně, že se někdo sekl z desetinou čárkou :-) ale já mám špenát ráda :), jen jsem to prostě potřebovala napsat, protože je to z mýho pohledu naprosto zbytečný úkon, stejně jako celý statistický úřad...
Re: OT: statistika, hluboký povzdech
soucítím s Vámi :-)
Dneska mi přišel e-mail, že jsem nedodala výkaz 15.3. Já jsem ho poslala už 13.3. Napsala jsem jim, že už ho mají. A oni nic....
A ještě jsem pěkně nadávala, když jsem počítala spotřebu elektriky, plynu apod. u firmy s 5 provozovnami... V průběhu roku jsem přebírala účetnictví, neměla jsem všechna data ve svém programu, takže lístky od nafty jsem v dokladech původní účetní hledala ručně. Žádný "kvalifikovaný odhad" nebyl, nevím, co tam vyplňovala účetní přede mnou. Co já vím, jakou mají spotřebu? Kolik to má mít nul???
Příští rok už si možná troufnu....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.