Re: KH - krátké jednací číslo výzvy
Díky Vladimíre. Zajímalo by mě, zda někdo už opravdu dostal VÝZVU. Zatím všude čtu, že berušky obvolávají nebo posílají mejly a posílání výzev nějak nefunguje....
Jaké máte zkušenosti?
Třeba zde:
https://www.facebook.com/golan.danova.kancelar/posts/1130243643683223?fref=nf&pnref=story
A co kdyby bývalo někoho na FS napadlo, aby byly počáteční nuly generované v čj. už při vytváření výzev k odeslání, jak je to dobrým zvykem u různých jiných státních úřadů (např. SZIF v agendách dotací)? Jenže to bychom asi toho od nich chtěli moc. Vůbec mě nenapadlo, že by to mohlo vypadat takhle a FS nechá na poplatníkovi, aby si sám hlídal kolik míst má být v čj. Když je to povinnost daň. subjektu, myslela jsem si automaticky, že stejnou povinnost bude mít ten, kdo odesílá výzvy. Zřejmě jsem byla moc naivní.
Naivní Lenko,
přece nechcete stavět na stejnou úroveň bojovníky s daňovými úniky a potencionálními podvodníky? A potencionálním podvodníkem je každý plátce DPH!!
Někdo se projevuje pouze tím, že nedoplní nuly do č.j., někdo spřádá ještě větší podvody!!
Ještě že máme naši vrchnost, která tu udělá pořádek. A nulama to začíná!!
ANO, bude hůř
Hezký den a hezký víkend!
Co je na tom Pavle nejhorší, že tohle chápou jen zainteresovaní, jako Vy a my tady a zkrátka ti, co se tím musí zabývat. Vidím rudě, když se někde objeví pravdivý článek jako to celé (ne)funguje a v diskuzi pod článkem se hned objeví reakce typu: ,,á potrefené husy kejhaj'' ,,jen tak na vás hajzlíci, konečně začnete pořádně platit daně'' a podobně.
Zkrátka laická veřejnost (hezké pojmenování) to baští i s navijákem, protože živnostník a podnikatel je u nás přece odjakživa lump a podvodník a priori. Takže plebs tleská ručičkama, jak na ty lumpy konečně došlo. Je mi z toho smutno a raději už ty diskuze ani nečtu.
Nevím jak by se na to díval soud při odvolání že jsem neodpověděl, pokud ve výzvě je počátečních čísel 7 a v odpovědi je také těch 7 tak jsem přeci odpověděl na tuto konkrétní výzvu. To že v návodech je napsáno 8 devítek ,mohu také brát jako to, že jich tam nemůže být více. nějaká vodící nula by mně neměla vůbec zajímat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.