Re: Název firmy - problém?
>*** Předem se všem omlouvám za svůj výlev - ale tohle
>mě vážně štve. Copak se někdo z nás podepisuje (tedy
>kromě "partnerů")? Nick je podpis? Je to anonymita jako
Myslím, že rozdíl mezi použitím nicku a nepoužitím vůbec ničeho jsem vysvětlil dostatečně a tím své úvahy o anonymech končím.
>každá jiná. Tak jako já bych mohla použít Váš, tak Vy
>můžete použít můj a co s tím, k čertu, naděláme?! Jaká
Ne tak jednoduše. Přednášku o IP adresách vám tu dělat nebude, nemám na to čas ani chuť a nepatří to sem.
>pak je záruka, že odpověď je kvalitní? Já mám problém
>s anonymní odpovědí jen v tom směru, že když chci
>reagovat, nemám koho přesně oslovit - to vadí mně (ať si
Aha, už to začínáte chápat...
>dají aspoň číslo). A sám jste, doufám, zjistil, že ne
>každý anonym je popleta ("pletete různé věci
V tomto případě jsem neměl pravdu pokud jde o obch. jméno FO. To, že anonym spletl dohromady to, co jsem psal, stále platí, i když už to nemá žádnou informační hodnotu.
>dohromady..." nebo tak nějak jste to napsal), který ničemu
>nerozumí. Je pravda, že několik anonymů je vyloženě
Nikdy jsem netvrdil, že když se někdo neumí podepsat, není schopen erudované odpovědi. Už mě fakt nebaví to vysvětlovat každému zvlášť.
>záškodníků :-))) ale těch je myslím minimum. Nechápu ale,
>proč chytrost a vzdělanost jde u některých lidí ruku v
>ruce s jedovatostí a neomaleností a je to přímá
>úměrnost.
Aha, takže když se někdo chová slušně (dle vašich kritérií), tak je to blb a pokud je neomalený, tak je chytrý a vzdělaný. To se nedivím, že to nechápete, když tu vydáváte vlastní fabulace za obecně platné jevy. A mimochodem - do které kategorie řadíte sebe?
>Já mám pak vážně pocit, že jen proto, že nechci být
>sprostá (ne, že bych neuměla), jsem největší imbecil,
>který ničemu nerozumí.
To je vaše frustrace, nikoliv objektivní skutečnost
>Ale to má stejně každý na háku!
Já tedy určitě.
>***
Neměl jsem se tu rozkecávat o něčem, co trápí zjevně jen mě. Nemá smysl opakovat, že jakékoliv snahy o deanonymizaci nikdo nedělá pro sebe.
Tím to pro mne končí - pokud chcete nebo musíte v tomto threadu pokračovat, tak beze mne.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.