Re: spolehlivý software mzdy - malá firm
>>Dobrý den. Prosím o radu, kdo máte zkušenosti s
>>jednoduchým a spolehlivým programem pro mzdy a
>>personalistiku pro malou firmu. Měsíčně mám max. 40
>>mzdových listů,
>>časté vstupy a výstupy zaměstnanců. Pořídili jsme
>>před
>>pár lety nový SW, ten byl fajn, ale pro malé firmy
>>nám
>>teď ukončili podporu. Šéf nebude souhlasit s ničím
>>drahým. Hlavně ať to nemá moc často chyby (i to se
>>stále
>>ještě dnes stává, no, programátoři jsou tady jen
>>lidi,
>>že) a ať se to moc často ročně neaktualizuje a nemění
>>- tím myslím změny, které nejsou nutné, nejsou kvůli
>>legislativě, ty nutné jsou. Mám na zpracování mezd
>>málo
>>času, dělám jinou průběžnou práci, tak se na SW
>>potřebuji spolehnout. Děkuji.
>Zatím moc děkuji za věcné odpovědi. O některých SW jsem nevěděla. Je zvláštní, že některé SW neumějí třeba souběh více PP a dohod, to máme stále a vůbec mne nenapadlo, že i na toto je nutné dát pozor.
>http://hj-soft.cz/
>
>moduly, dá se zakoupit, co potřebujete. Všechny
>výstupy, bez chyb, pravidelná aktualizace atd.
>Jsem s nimi velmi spokojená (mám srovnání s Money S3).
Re: OT MONEY S3
Mzdy nemají skoro žádné výstupy, volitelné sestavy. Konkrétní problém u mezd jsem měla jednou - u některý pracovníků se mi "zvojily" děti (prostě místo 2 měl najednou 4). Jen u některých. Naštěstí jsem si toho všimla. Na podpoře problém nenašli.
V účetnictví - všechno se dlouho počítá, když už dostanu výstup, nemůžu změnit styl výstupu (dám náhled k tisku a už to nejde posat e-mailem, musím dát vypočítat znovu, a zase to trvá dlouho)...
A tak. Jsou to takové drobnosti, které u mou preferovaného softwaru fungují a tady ne. Kdo nemá srovnání, možná mu to ani nepřijde.
Re: OT MONEY S3
Já to používám jednou za rok (podklady pro daň. poradce). Abych to převedla to excelu, tak to po mě chce nějakou placenou verzi něčeho. Takže na radu IT to tahám přes xml do xls a pak mažu hromadu údajů v jednotlivých řádcích, které jsou na nic.
Ano, jednou za rok to přežiju. Zase taková "drobnost".
Ale znáte to - stokrát nic umořilo vola.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.