Re: OT: Reklama Hyundai
Také chápu potřebu reklam, ale příliš agresivní reklamy mi vadí natolik, že proti nim používám velmi účinnou protizbraň - doplněk prohlížeče AdBlock. Velmi doporučuji... (a zároveň se omlouvám provozovateli serveru, ale agresívní reklama znemožňuje užívání serveru, to je prostě "za hranicí"). Paní Vendy i další - zůstaňte prosím!
Já ho nepoužívám, ale některé stránky majií v Mozille problém s knihovnami Capicom apod. pro podpisování certifikátem, podotýkám že u podání na FÚ a některé ZP. Nejsem odborník, tak na ten portál a VZP lezu pře IE, na vše ostatní i internetbanking Mozilla stačí.
>>MS Explorer už dnes představuje především
>>bezpečnostní
>>riziko a jeho používání třeba v internetbankingu je
>>celkem odvážné. :-) AdBlock funguje velmi dobře také
>>vChrome.
>Já ho nepoužívám, ale některé stránky majií v Mozille
>problém s knihovnami Capicom apod. pro podpisování
>certifikátem, podotýkám že u podání na FÚ a některé ZP.
>Nejsem odborník, tak na ten portál a VZP lezu pře IE,
>na vše ostatní i internetbanking Mozilla stačí.
Zkuste někdy Google Chrome. U něj jsem na nějaký problém nenarazil nikdy nikde a už bych dnes nic jiného nechtěl. :-)
Dlouho jsem používal Mozillu a pak přešel na radu svého dodavatele výpočetní techniky na Google Chrome a dnes jsem na tom taky tak, že už nepoužívám nic jiného.
Funguje všude, perfektně funguje AdBlock a bezvadná je i synchronizace. Přijdu z firmy domů a pokračuji tam, kde jsem přestal. Třeba tady na fóru. Vidím, co jsem četl a co přibylo nové. :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.