Re: je špatně potvrzení od zaměstnavatel
Taky mi to tak připadá, že tam sumou nesedí ta sleva na dítě. Zkusím zavolat přímo na mzdovku, která to vystavila,jestli se se mnou bude bavit....možní napsali dítě, ale ve skutečnosti ho nečerpala a pak je potvrzení špatně. Mzda chodí na účet a výplatní pásky samozřejmě švagrová nemá o:(( jen jsem chtěla nakopnout, jestli mi něco neuteklo, ale uvažujeme stejně....
zkusím zavolat.....děkuji za názory
>>ano, je tam dítě, 1 - 12
>>
>>bonusy žádné, RZ nebylo provedeno....
>>
>>zúčtováné v měsících: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,12 - což
>>odpovídá té nemoceenské, jinak nic.
>
>Tak to je opravdu nějaké divné. Zkuste tam zavolat.
>Nebo ať si švagrová vyžádá výplatní pásky za celý rok.
>Měla by je dostávat, i když jde mzda na účet.
Řešila jsem něco podobného - v potvrzení uvedeno dítě, bonus jen v jednom měsíci a mzdovka postupně po žádostech o opravu vystavila 3 různá potvrzení a ani jedno nebylo správně :-( Nejdřív tvrdila, že dítě uplatňovala, pak že ne, pak že zase ano a pak přestala raději komunikovat
Re: vyřešeno
děkuji všem za názory, volala jsem přímo zaměstnavateli, který vystavil potvrzení a opravdu je špatně vystavené potvrzení - "někdo" tam ručně dopsal dítě, ale během roku na dítě nebylo čerpáno o:)) no, nechápu, je to firma, která má cca 1000 zaměstnanců, tak nevím, kdo může mzdové účetní něco ručně dopisovat v PC, aniž by o tom věděla o:)) ale vyřešili jsme. ....takže potvrzení opraví....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.