Re: Kdy odeslat KH 3/2016
OT.
Zpracovávala jsem v EPO 29.3.2016 přípravu pro Přiznání k dani
Byl to poslední den pro podání KH za únor 2016. Co deset minut, to výpadek systému.
Po této zkutečnosti bych dobrovolně nenechala podání KH ani Přiznání k DPH na 25.4.2016 - na poslední den pro podání KH za březen 2016, pro podání Přiznání k DPH za březen 2016 a pro podání Přiznání k DPH za 3.Q 2016.
>>>>>>>>>25. den odeslání KH
>>>>>>>>ale můžete odeslat i dříve
>>>>>>>No problém je, že kolegyně nechce. Chce až 25.
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>A kdo za včasné odeslání KH odpovídá? Vy, nebo
>>>>>>kolegyně?
>>>>>Tak to teda nevím, protože kolegyně je "šéfova"
>>>>>dcera.
>>>>Nemáte ve firmě rozděleny odpovědnosti? Hmm...a na
>>>>kom
>>>>by asi šéf požadoval náhradu za pokutu za pozdní
>>>>odeslání?
>>>
>>>Však odeslání 25. není pozdě.
>>Po zkušenostech po mě. co je špatně, za to mohu já.
>
>OT.
>Zpracovávala jsem v EPO 29.3.2016 přípravu pro
>Přiznání k dani
>Byl to poslední den pro podání KH za únor 2016. Co
>deset minut, to výpadek systému.
>Po této zkutečnosti bych dobrovolně nenechala podání
>KH ani Přiznání k DPH na 25.4.2016 - na poslední den
>pro podání KH za březen 2016, pro podání Přiznání k DPH
>za březen 2016 a pro podání Přiznání k DPH za 3.Q
>2016.
Díky za radu, pokusím se přesvědčit, jinak si udělám poznámku, že to tak chtěla ona.
>
J
Jste moc hodná za radu,ale to víte, co je dobře je fajn, co je špatně mohu za to já nebo alespoň k tomu nějaké připomínka. Podle odpovědí děláte ve stavební firmě, já taky. Takže zjišťovací protokoly dostávám až po" 12 hod". A to jsem je prosila, aby se snažili dříve, kvůli KH. Ale technici jsou zeťové šéfa. No, ale Pán Bůh zaplať za práci.
Když vy dostáváte podklady na poslední chvíli, co potom chudáci Vaši odběratelé? Při dokladech s DPH na vstupu mohou zahrnout do dalšího období, ale s PDP musí mít zařazeno podle data zdanitelného plnění, nebo dělat dodatečné DPH a následné KH. To bych asi naše dodavatele milovala. Já jsem poslední (doufám) doklad s PDP za březen dostala včera, to je ještě celkem v pohodě.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.