Re: smlouva o propagaci
omlouvám se, mám v tom hokej, dostala jsem k podpisu smlouvu na částku bez DPH a protože jsem to nikdy neviděla, tak se pídím co s tím. Začínám teprve. Smlouva je vlastně do konce roku, bude to na více akcí. Ve smlouvě je věta:
2. Objednavatel se zavazuje poskytnout dodavateli za činnost uvedenou v odst. 1. tohoto článku peněžní plnění ve výši 100 000 Kč bez DPH (slovy stotisíc korun českých). Ale je tam uvedeno více akcí, v průběhu roku.
Tak jsem myslela, že jim pošleme peníze a právě jsem přemýšlela, jak to bude dál. Jste moc hodné, že mi radíte, omlouvám se za neznalost.
Re: smlouva o propagaci
právě že o fakturaci tam není nic. Jé, ale už to vidím, je tu "závazek objednatele je splatný na základě daňového dokladu vystaveného dodavatelem." Moc vám oběma děkuji za nakopnutí. Byla jsem z toho taková celá divoká, že to neznám a nevím co s tím. Moc moc děkuji za ochotu se mi věnovat. Takže počkám na daňový doklad.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.