Re: PODVOD? Jaký je váš názor?
Milá blanko,
Pominu-li tesknou skutečnost, že váš verbální projev nedosahuje ani úrovně toho přičmoudlého křupana, co nám před barákem opravuje chodník, tak musím konstatovat, že jste Ameriku opět neobjevila. Tohle je starý vousatý trik (nevím, jestli to teď někdo dělá na poště, ale většinou to dělaly ty záslikové firmy nebo prostředník, protože zcela správně předpokládaly, že většina lidí před svým zfalšovaným podpisem padne na zadek a raději zaplatí). Takže trestní oznámení je velmi správné řešení.
Light variantou je oznámení na nevyžádané zásilce, že byla učiněna dle telefonické nebo písemné objednávky (n.b. se smyšleným číslem) - tohle funguje hlavně u firem, kde se nějaká referentka většinou netrápí následnou kontrolou. Mohl bych pár firem jmenovat, ale raději ne :-((.
btw: nic mi do toho není, ale nejste z Ostravy?
Re: pro pana "gravera" :)
díky pane, :)))) můj projev a to jakýkoliv je fajn, berte to s rezervou, byla jsem líná se tady zeptat jinými slovy a jen zkopírovala emajlej holkám-kámoškám, víte mi si ač holky vzdělané spisovně nepíšeme
netušila jsem, že to na vás pane bude mít takový vliv:)
promin te pane a fakt to berte s rezervou a úsměvem:))))
a hezký den a mějte se fajn:)))))
Re: pro pana "gravera" :)
>díky pane, :)))) můj projev a to jakýkoliv je fajn,
Jo, je super :-)
>berte to s rezervou, byla jsem líná se tady zeptat
>jinými slovy a jen zkopírovala emajlej holkám-kámoškám,
Já jsem třeba taky holka - to nikdy nevíte...
>víte mi si ač holky vzdělané spisovně nepíšeme
Nic si z toho nedělejte - já mám taki technické vzděláňý :-)
>netušila jsem, že to na vás pane bude mít takový
>vliv:)
Já jsem pod vlivem pořád...
>promin te pane a fakt to berte s rezervou a
>úsměvem:))))
Přesně takhle jsem to bral...
>a hezký den a mějte se fajn:)))))
Vám taky a jestli opravdu podáte to trestní oznámení, tak nám napište, jak to dopadlo - mně tyhle firmy dost lezou na nervy...
btw: fakt nejste z Ostravy?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.