Re: Oprava daňového přiznání a bonusy
Pokud jste uplatňoval jako OSVČ skutečné výdaje, tak proč byste nechával nejvyššímu čápovi bonusy na děti?
.......
Jen tak mimochodem - příjmy z DOPP, u které jste měl podepsané Prohlášení poplatníka daně, jste byl povinen uvést do svého DPFO
Tolik k radě pracovnice FÚ ...
.......
Re: Oprava daňového přiznání a bonusy
Uplatňoval jsem skutečné výdaje, ale měl jsem maý příjem. Tedy jediná spása mne napadá právě v té dohodě. Ale přeci jen aby to bylo moc "okaté" že dnes mi po tel řekne "bonusy nedostanete, máte malý příjem" a já ve středu příjdu s tím "vzpoměl sem si že jsem zapoměl zapsat tu dohodu" :-D Tak mi jde o to abych si nepřidělal víc škody než užitku...
..........
Já věděl prd co mám a nemám :-D ptal sem se ji kam a jak to napsat a řekla mi ať se na to vyprdnu že jsou to drobný :-D A jeśtě jsem ji říkal, že sem podepsal růžový papír, takže měl slevu na dani - kterou samozřejmně v DAP uplatňuju tak aby nebyl problém. Prej sou to drobný... Tak proto mne teď napadlo, tu dohodu dopsat aby mi nárok vznikl.
- Mohu poprosit radu (DAP mi dělal Money S3) kam tam tu dohodu nacpat? Do kterého řádku? - A opravné nebo dodatečné DAP? Moc děkuju za rady
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.