Vlákno názorů k dotazu OT-tak jsem to nestihla od Martin.a - Re: OT-tak jsem to nestihla Souhlas... Já mám...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 4. 2016 7:07

Martin.a (neregistrovaný)

Re: OT-tak jsem to nestihla
    Souhlas... Já mám poslané dva "polotovary", ostatní jsem stihla i kontrolovat... Nakonec jsem to zapíchla asi v deset, ono se to prostě nepo... Tuhle práci dělám 20let, poslední roky si říkám, že už to snad horší být nemůže a přesto mě vždycky překvapí nějakým dalším nesmyslem... nic jiného neumím, tak je asi řešením si vtlouct do hlavy myšlenku, že když nejde o život, jde o ho... A ono se to většinou fakt nezblázní...

• 26. 4. 2016 7:53

alčaz (neregistrovaný)

jj, to já si taky říkám, ale stejně jsem se v noci stresovala a nadávala si, že jsem prostě zapomněla zrovna tuhle firmu odeslat a začala ji odesílat za pět minut dvanáct (doslova). Zrovna oni byli ok i mi to včas odevzdali a já se celý večer babrala a narychlo odesílala polotovary u jiných bordelářů..No nic, jen si člověk říká,jestli ty stresy po tolika letech praxe jsou nutné

• 26. 4. 2016 8:01

MTe (neregistrovaný)

Po 20 letech praxe začínám přemýšlet, jestli by nebylo lepší změnit obor. A to mě účetnictví hodně baví, ale to, co se poslední dobou děje ....

• 26. 4. 2016 8:43

mickymouse (neregistrovaný)

Pokud by měl pan Babiš spočítat všechny náklady, tak by se ukázalo, jaký debakl tahle záležitost ve skutečnosti je. 1.Nikdo z ministerstva nevyčíslil zvýšené náklady na účetnictví podnikatelů. Ty se samozřejmě promítnou do finálních cen pro obyčejné spotřebitele. 2.Nikdo ani neodhadl zdravotní potíže účetních, které toto zlo nutně přinese.

Hlavně, aby se vychytali kolotočáři, za naše zdraví to přece stojí!

• 26. 4. 2016 9:15

Pavel Jirsa (neregistrovaný)

Zase bude něco oslavných článků, jak se KH daří, potom něco o ZET, které také pomůže vyčistit trh, a na Čapí hnízdo si nikdo nevzpomene. A vo to tu de!

Hezký den!

• 26. 4. 2016 9:57

alčaz (neregistrovaný)

jj to už včera proklamoval jak se díky KH vybralo víc,,, to fakt je masáž pro laiky -širokou veřejnost.
    Jsem ráda,že v tom"rozpoložení" nejsem sama, abych si nepřipadala jako hysterka, která to přehání..Dřív jsem 12 a více hodin denně dělala tak 4 měsíce v roce, pak si to si to sedlo na normál,ale teď už jedu pomalu 6tý měsíc a nevím,kolik ještě rezerv mi zbývá. Přeci jenom roky přibývají a člověk potřebuje víc regenerovat...No nic, ulevilo se mi a uvidíme,co dalšího přinese čas. Tak i přes to všem přeji hezký den

• 26. 4. 2016 10:55

Pix12

>>>>Po 20 letech praxe začínám přemýšlet, jestli by
    >>>>nebylo
    >>>>lepší změnit obor. A to mě účetnictví hodně baví, ale
    >>>>to, co se poslední dobou děje ....
    >>>
    >>>Pokud by měl pan Babiš spočítat všechny náklady, tak
    >>>by se ukázalo, jaký debakl tahle záležitost ve
    >>>skutečnosti je. 1.Nikdo z ministerstva nevyčíslil
    >>>zvýšené
    >>>náklady na účetnictví podnikatelů. Ty se samozřejmě
    >>>promítnou do finálních cen pro obyčejné spotřebitele.
    >>>2.Nikdo ani neodhadl zdravotní potíže účetních, které
    >>>toto zlo nutně přinese.
    >>>
    >>>Hlavně, aby se vychytali kolotočáři, za naše zdraví
    >>>to přece stojí!
    >>
    >>Zase bude něco oslavných článků, jak se KH daří,
    >>potom
    >>něco o ZET, které také pomůže vyčistit trh, a na Čapí
    >>hnízdo si nikdo nevzpomene. A vo to tu de!
    >>
    >>Hezký den!

>jj to už včera proklamoval jak se díky KH vybralo
    >víc,,, to fakt je masáž pro laiky -širokou veřejnost.
    >Jsem ráda,že v tom"rozpoložení" nejsem sama, abych si
    >nepřipadala jako hysterka, která to přehání..Dřív jsem
    >12 a více hodin denně dělala tak 4 měsíce v roce, pak
    >si to si to sedlo na normál,ale teď už jedu pomalu 6tý
    >měsíc a nevím,kolik ještě rezerv mi zbývá. Přeci jenom
    >roky přibývají a člověk potřebuje víc regenerovat...No
    >nic, ulevilo se mi a uvidíme,co dalšího přinese čas.
    >Tak i přes to všem přeji hezký den

Taky můžu říct, že za 25 let, co tuto práci děláme mě ještě nic nedostalo tak, jako KH. Každého klienta teď zpracováváme delší dobu, hůř se všechno stíhá. Kapitola sama pro sebe jsou právnické osoby s měsíčním KH a kvartálním DPH. :-( Něco jsme na fakturaci přidali, ale to nevyváží fakt, že na nějaký volný čas není momentálně ani pomyšlení a to je špatně.

• 26. 4. 2016 10:59

To je opravdu hodně špatně. Volný čas nenahradíte ničím. Zdraví máte jedno.

• 26. 4. 2016 11:39

Maxx (neregistrovaný)

Jsem OSVČ, pracuji sama (žádní zaměstnanci).
    V sobotu mě skolila horečka (měla jsem nedávno klíště, proto lehce panikařím). A v ten moment mě napadlo, že kdyby mě opravdu něco vážně skolilo - kdo to za mě udělá a kdo za mě zaplatí pokuty? (pojišťovna ne, nejsem daňový poradce)
    Výplaty se dají ošetřit zálohama, přehledy se dopošlou, ale AB bude jen sázet pokuty :-(

(naštěstí mi chyběl dodělat jen jeden klient, nadopovala jsem se práškama a stihla to dorazit)

• 26. 4. 2016 12:30

Pavel Jirsa (neregistrovaný)

S KH na věčné časy a nikdy jinak!
    To šmejdy nezajímá.

Melou dokola, jak zlikvidují kolotočáře. Je k tomu sice nutno přibrat stovky lidí, vypsat výběrová řízení na IT atd., ale to jsou jen maličkosti.

Že existují OSVČ bez zastupitelnosti, nebo i zaměstnanci v malých společnostech bez zastupitelnosti, jsme panu GŘ říkali. Ale ten mimoň nikdy v praxi nebyl. Celý život vymýšlí jak honit kolotočáře a nic jiného není schopen pojmout.

Nakonec se ještě chlubí, že roste výběr DPH vzhledem ke KH. Že je to ovlivněno růstem ekonomiky nepřiznají.

Vydržať!!

Hezký den!

• 26. 4. 2016 13:03

Re: S KH na věčné časy a nikdy jinak!
    Trapné na tom je, že vzrostlé stromky (=kolotočáře) ten kombajn stejně neposeká.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).