Vlákno názorů k dotazu OT: ANO nehodlá zdanit miliony, které ve od Lenka68 - Re: OT: ANO nehodlá zdanit miliony, kter Zloděj křičí...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 5. 2016 15:38

Lenka68 (neregistrovaný)

Re: OT: ANO nehodlá zdanit miliony, kter
    Zloděj křičí Chyťte zloděje!

• 3. 5. 2016 20:59

Brabec František (neregistrovaný)

a poradci platí daně vzorně ....
    další volná citace ze zprávy "... přitom ostatní poradci placení jinými strany platí DPH a daň z příjmů ...."
    Ptám se - toto tvrzení je doloženo jak? O placení rodinných příslušníků coby asistentů bylo napsáno habakuk (nově to dělají poslanci mezi sebou "křížem"), o švarc systému v parlamentu ... Aniž se chci ANO zastávat, toto podle mě není objektivní zpráva, ale typický článek na objednávku.

• 4. 5. 2016 6:58

mickymouse (neregistrovaný)

Re: a poradci platí daně vzorně ....
    Mě naopak zaráží to, že v poslední době, konkrétně od doby obhajoby pana CD a jeho kukaččího hnízdečka, není v médiích nic o něm. Velmi málo. Že by to bylo náhodou? Anebo spíše zákazkou? Jde to ruku v ruce s jeho nákupem mediálního prostoru. Jsem potěšen, že se mu ještě nepodařilo uplatit všechny.

• 4. 5. 2016 13:08

Brabec František (neregistrovaný)

Re: a poradci platí daně vzorně ....
    "... přitom ostatní
    >>poradci placení jinými strany platí DPH a daň z
    >>příjmů
    >>...."
    >>Ptám se - toto tvrzení je doloženo jak? Aniž se chci ANO zastávat, toto podle mě není objektivní zpráva, ale typický článek
    na objednávku.
    >
    >Mě naopak zaráží to, že v poslední době, konkrétně od
    >doby obhajoby pana CD a jeho kukaččího hnízdečka, není
    >v médiích nic o něm. Velmi málo. Že by to bylo
    >náhodou? Anebo spíše zákazkou? Jde to ruku v ruce s jeho
    >nákupem mediálního prostoru. Jsem potěšen, že se mu ještě
    >nepodařilo uplatit všechny.
    Já jsem srozuměný s tím, že čím dá větší část zpráv předávaných médii je koupená, nebo že naopak lze koupit, aby se o něčem neinformovalo - co budu taktně mlčet o své dávné zkušenosti, zrovna tohle čerpání tzv. poradenství bylo a patrně stále je jednou z cest, jak se ty fondy tvoří, a dělají (musí to dělat?) všichni, kdož chtějí v médiích být.
    Onehdy si jeden bývalý moderátor ve svém pořadu neustále stýskal, jak má ten či onen strašně velký příjem - a pak se v nějakém rozhovoru pochlubil, že sám má doma Harleye. Kdo je náročný, těžko bude neúplatný.
    Jediným řešením pro uživatele (vedle úplné ignorace médií) je dle mého snažit se stále rozlišovat, co je zpráva a co je placené PR.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).