Re: Pomóc - šikanuje mne kontrola?
Můj názor: opravdu máte mít výrobky označeny, ale není tam napsáno, že to musí být na cedulce u zboží. Tyto informace tam musí být, ale mohou být někde jinde, třeba na lepící pásce u přístrojů, na visačce u textilu. Ale nedovedu si představit, kde to bude v textilní galenterii. I když je pravda, ta měla výjimky už i za komunistů.
Já bych to vyřešila tak, že u zboží mám cenovky a na jednotlivém ks zboží budou ty visačky. Jinak ať vám prakticky řeknou, jak se má zákon plnit.
Re: Pomóc - šikanuje mne kontrola?
***Není nad to, když si úřední šiml zaskotačí. Xkrát jsem donesla z lékárny léky u kterých NEBYLA česká příbalová informace, zato tam byl anglický leták který si velikostí nezadal s denním tiskem. A byly to i léky pro mého vážně nemocného manžela (leukémie), a tady dělají cavyky kvůli věcem, které si asi těžko půjde koupit někdo, kdo tomu nehoví. Já vím, zákon je zákon, ale proč neplatí pro všechny? Kolego, nedejte se!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.