Vlákno názorů k dotazu Pomóc - šikanuje mne kontrola? od Anonymní - Re: Pomóc - šikanuje mne kontrola? Můžete inspektorovi...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 9. 2005 22:08

Anonymní (neregistrovaný)

Re: Pomóc - šikanuje mne kontrola?
    Můžete inspektorovi naznačit (mezi čtyřma očima) že pokud Vás budou buzerovat tak je obviníte z toho že si řekli o úplatek. Je to tvrdé, je to mafiánské, je to neetické, je to na hraně a je to podpásovka - ale funguje to. Úředníci mají máslo na hlavě, o korupci na úřadech se mluví neustále a úředníci z podobných obvinění mají vítr - budete-li vypadat přesvědčivě raději uhnou a dají Vám pokoj. Vím o čem mluvím, jednou jsem to udělal a mám 4 roky klid. Před tím mne pořád otravovali tak jako Vás.

• 10. 9. 2005 22:14

Anonymní (neregistrovaný)

Myšlenka zajímavá, ale mohu vás ubezpečit, že já dělat takovou práci, tak si pořídím slušné a kvalitní záznamové zařízení a na jednání bych chodil zásadně s ním. Samozřejmě bych s tím nevyrukoval hned při jednání, ale počkal bych až na obvinění. Je to sice nepřípustný důkaz v případě, ale svůj účel by v případě slova proti slovu splnil.

• 11. 9. 2005 15:45

Dan P. (neregistrovaný)

Tomu bych i věřil, že uhnou. Mám zkušenost že úředníci si při výkonu svých povinností potřebují udělat jen čárku za aktivitu. Čím více jste hodnější a vstícnější tím více Vás otravují a tím častěji za Vámi chodí. Naopak za těmi kterých se bojí nebo u kterých očekávají problémy nechodí vůbec.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).