Re: Exekuce na manžela povinného
Dobrý den, SLUŠNOST Uvědomte si, že lidé, kteří zde radí, tak činí dobrovolně a bezplatně. Slova "prosím" a "děkuji" rozhodně nejsou zbytečná.
Děkuji za lekci , je fajn že máte čas na podobné lekce chování... Ostatním se omlouvám , zaměstnanec mě zaskočil a chtěl rychlou odpověď. Jsem tu poprvé...
Ach jo... sypu si hlavu popelem! OMLOUVÁM SE!!!!! Stačí dámy???? Jste malicherné ,poučovat umíte , správnou odpověď neznáte. Samozřejmě bych poděkovala, trochu jsem zazmatkovala. Děkuji všem , kteří se této zbytečné diskuse nezúčastnili!
Proč si myslíte, že neznám správnou odpověď? Kdybyste se podívala do historie, tak byste zjistila, že na dotazy ohledně exekuce dost často odpovídám....
Debata nebyla zbytečná, tyto dámy jsou nejlepší odbornice v oboru a určitě by Vám hned poradily. Stačilo pouze jedno slovíčko.
Pokud jste tu poprvé tak místo arogance jste si nejprve měla přečíst pravidla tohoto fóra. Většinou se všude začíná od pravidel.
A to je ten problém, " jedno slovíčko" neomluvila jsem se už dost?? Pracujte v klidu a zapomeňte hloupé diskuse o ničem! Dámy a pánové OMLOUVÁM SE , děkuji paní jasné a všem ostatním přeji hezký zbytek dne! :-)