Re: OČR - osamocený zam-ec
Víte co, až vy budete věnovat tolik znalostí a času odpovídání na dotazy , a to naprosto nezištně jako paní Jasná, tak potom můžete mít blbé poznámky. Nechápu, že když někdo pouze vyžaduje PLNĚNÍ pravidel, tak se mu druzí ještě blbě pošklebují. Až to p. Jasnou přestane bavit, tak si všichni, kterým takto pomohla, klidně mohou zaplatit právníka. A tam budou platit i za ten "dobrý den" a tučně.
Mám pocit, že od té doby, co tázající upozorňuji, že by měli používat slovíčka děkuji a prosím, se tato diskuze dost polepšila, co se týče slušnosti. Není nic vyjímečným, když tázající nejdřív pozdraví a často po vyřešení problému popřeje pěkný den, pěkný víkend a podobně. Když zabruslíte do historie nějakých 10 let zpětně, zjistíte, že úroveň tohoto fóra byla tehdy někde úplně jinde. Jednou někoho poučíte a příště již to zapotřebí nebývá. Myslím si, že kdyby ostatní na dotazy, ktrým chybí slušnost neodpovídali, bylo by to v prospěch tazatele.
Jo jo jsem to já, jsem naivní a nezkušená na těchto stránkách.
Nebojte už zmizím.
byla jsem jen zvědavá ....
zatím jsem vaše rady nikdy nepotřebovala, tak u toho zůstanu.
Evidentně jsou lidé, kteří mají čas na internetu být spoustu času a ještě se tím chlubí, co na to jejich zaměstnavatel??
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.