Vlákno názorů k dotazu Zaměstnavatel mě nutí do neodpov.práce od mmm - Re: Zaměstnavatel mě nutí do neodpov.prá rada není, musíte...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 9. 2005 7:49

mmm (neregistrovaný)

Re: Zaměstnavatel mě nutí do neodpov.prá
    rada není, musíte dát výpověď a nebo dohodnout se, případně mu pohrozit, že pokud bude dělat problémy, tak "jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá"...

• 15. 9. 2005 8:49

Irma (neregistrovaný)

běžte na Úřad práce, tam mají bezplatného právníka. Sice s nima mám prachbídné zkušenosti, ale můžou vás aspoň nějakým směrem naťuknout. Bude třeba machrovat, že nejste evidovaná, ale když budete pokorná, poradí. Rozhodnout se budete muset sama za sebe.

• 15. 9. 2005 12:25

Jiřka (neregistrovaný)

Návštěva ÚP Vám v tomto případě nebude nic platná. Sice mu mohou přijít na celkovou kontrolu (teď byla agenda předána na inspektoráty bezpečnosti), ale tím, že Vás jednou nutil nakládat bedýnky (ač to nemáte v pracovní smlouvě) se vůbec zabývat nebudou.
    Buď zmobilizujete všechny své přesvědčovací schopnosti a dokážete domluvit ukončení k určitému dni (tedy se dohodnete) nebo nezbývá, než dát výpověď. Pokud omarodíte, pak musíte počítat s tím, že musíte dodržovat předepsaný léčebný režim a že na Vás fakt kontrola může přijít.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).