Re: OT: Česko 2017: Elektr. evidence pen
V některých zemích se skutečně připravuje likvidace hotovosti a platby by měly jít elektronicky kartou.
U nás se slučují různé databáze, je velký hlad po informacích. Je to velmi žádané zboží.
Přitom úniku informací nelze zabránit, viz T-Mobile, kde se ukradla data o 1,5 mil. klientů.
Orwel netušil, jak byl předvídavý.
Hezký den!
když je někdo v insolvenci tak je zde vše, když se někdo rozvádí - tak se zde najde rozsudek, kdo je trochu schopný přes PC, tak si zjistí opravdu všechno - a pracovníci FU /někteří/můžou nahlížet na účty klientů - neměli by nikomu nic říkat, ale znáte to
stačí si zadat určité jméno a hned zjistíte kde má jaké majetky atd
- takže jaké utajení ??!!!!!!!!!!!
Mě by spíš zajímalo, jak by po zrušení hotovosti platily určité skupiny lidí - hodně staří kteří se to nenaučí, bezdomovci apod. A cizinci - to by si museli el. peněženku pořídit před vstupem do země? Já sama platím kartou kde můžu (na vsi to moc není), ale povinně pro všechny se mi to už z principu nelíbí.
V článku jde spíš o to, jak se v té naší malé, krásné zemičce rozšiřuje všemožné šmírování, bují administrativa, přibývá povinností, pokut, ......likviduje malé podnikání, apod. Kdyby to nebylo tak vtipně napsáno, tak se fakt rozbrečím
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.