Re: minianketka - má se vrátit Vladimír
**********ÁÁÁ POZOR - NOVÁ VĚDNÍ DISCIPLINA:
naturální platonická láska !
Autor:
internetově zamilovaná účetní ze sexschopu,
která bere mzdu v naturáliích.
Když tento objev nebude na Nobelovu cenu,
tak po autorce bude určitě pojmenována
alespoň nějaká kometa (zatím na E55).
Informujte BLESK a dr. Uzla!:-)))))))))))))) **********
+Blani, s tím "reálem" si TADY již asi neškrtnete,
možná v reálu neplatonicky rálně ano.
Jo, pěkné, chrochtám blahem :-)))))))))))))))))
Ještě kdyby mi Blanka vysvětlila ten naturál, pochopitelně ne zde. Od pana doktora vysvětlení nechci, plete si tyhle pojmy ještě víc než daně, jak je vidět z jeho příspěvku :-))) J.F.
Nic mi do toho není, protože jsem se těchto diskuzí nezúčastňovala, ale pokud tuto anketku zorganizoval sám V2, tak mi to přijde dost trapný (a navíc tomu nevěřím, že to byl on) a pokud to nebyl on, tak se musím pozastavit nad tím, že o něm někdo takhle chce rozhodovat.
Co by tedy "anonymní" tazatel podnikl dál, kdyby všichni chtěli, jo V2 vrať se nám!!! Jak by ho jako chtěl donutit, to je fakt legrace.
Vladimír 2 zde stejně je a pro něho je asi lepší, že se podepisuje anonymně, protože byste se hned na něj vrhli a diskuze by opět rolovala úplně jiným směrem:-(((
Jak Vladimíra 2 násilím donutit, aby se zúčastňoval diskuze, to asi vážně nikoho nenapadlo :-))) Autorka je sice blbá, ale to by musela být úplně debilní :-))) Ale máte naprostou pravdu, Aňo, už to začíná být zase chuťovka a to se ještě V2 ani neobjevil...
Já jsem úplně u vytržení,to je debata dospělých lidí?
Jaký je rozdíl mezi podpisem a anonymním? Jaký je rozdíl
mezi tím,když se podepíšu Jana a jmenuji se Olga?
Co je to za vyjímečnou osobu Vladimír? Pokud se podívám
trochu do historie,většinou mnoha lidem vadil způsob jeho
komunikace. Neděláte z něj náhodou druhou Lucii Bílou?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.