Re: KH A4 nebo A5?
Jak víte, že "církevníci" se nestanou plátci DPH zpětně a nebudou nárokovat odpočet DPH na základě zpětně podaných Přiznání k DPH? U fyzických osob podnikajících se to stává každou chvíli.
Poradila bych Vám, abyste si přečetla povídání Finanční správy k této problematice.
http://www.financnisprava.cz/cs/dane-a-pojistne/dane/dan-z-pridane-hodnoty/kontrolni-hlaseni-DPH/dotazy-a-odpovedi
Např.
"V části A.4. se v kolonce DIČ odběratele uvádí u odběratelů – plátců DPH – DIČ pro účely DPH. V případě neplátců DPH (osob povinných k dani nebo právnických osob nepovinných k dani) se zde uvádí DIČ podle § 130 zákona č. 280/2009 Sb., daňový řád."
Re: KH A4 nebo A5?
Děkuji, že jste mi poradila, kde to je. Vím, že jsem to kdesi kdysi četla, ale s nadřízenou jsem se hádat nechtěla a v té chvíli jsem nevěděla, kde jsem to četla. Prostě jsem "sklapla" paty a udělala, jak se žádalo.
Potěšila jste mě, že jsem tenkrát udělala správně a nejsem zase takový "chytrolín" jak ze mě dělají.
Díky a zdradím SGC
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.