Vlákno názorů k dotazu Datová schránka přes účetní od Milan 68 - Re: Datová schránka přes účetní Pan Pavel by Vám...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 7. 2016 23:41

Milan 68 (neregistrovaný)

Re: Datová schránka přes účetní
    Pan Pavel by Vám k tomu řekl jistě víc. Za sebe říkám, ať si to každý hlídá sám. Klientů mám opravdu hodně, mám přístupy do jejich DS a podávám přes EPO s potvrzením DS. Upravil jsem smlouvy tak, že pokud se do datovky klient nepodívá jednou týdně a bude problém, tak to bude jeho problém, Realita je taková, že většina klientů na datovky kašle, já jim nadávám a jen jen otázkou času než se něco stane - a ono se stane. Stejně jsem ale jak pes u boudy, protože mi to nedá a mám rá přehled. Ti co datovku nemají? Třikrát zkontroluji výstupy do KH aby to bylo na těch 99.99% a pošlu, zbytek je jejich věc. První čtvrtletí jsem se z toho málem zcvoknul a to fakt nemám zapotřebí. Takže, jaký si to uděláš, takový to máš/máte. V tomto státě se děje poslední dobou spoustu podivných věcí, práci si udělám - živí mě, ale těch jejich šaškáren se už nechci zúčastňovat. Jediné co chybí je čas, čas alespoň trošku žít.

• 18. 7. 2016 23:58

Libuše Vlasta (neregistrovaný)

OT. Vždy je možnost volby
    Dnes jsem četla na konci jednoho článku o první pomoci "Zlaté pravidlo: JEDINÝ, KOHO MUSÍTE ZACHRÁNIT VŽDY, JSTE VY SAMI!"

• 19. 7. 2016 0:05

Milan 68 (neregistrovaný)

Děkuji tečko, moc si Vás vážím a myslím, že jsme na tom v této brandži všicni podobně. Hezké úterý a já jdu zkusit to EPO. Hezký zbytek večera. Hodně štěstí všem...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).