Re: OT: ZET a dýška v restauracích
Lenko,
děkuji za upozornění, moc často tuto stanici neposlouchám.
Paní náměstkyně neví, která bije. Několikrát vyloženě tvrdila nepravdu, která je v rozporu s důvodovou zprávou k ZET. Prý ukáže aplikační praxe. Připomíná mi to zavádění NOZ, také se neví, co je v zákoně a čeká se na praxi a judikáty. Není nad právní jistotu občana.
Hezký den!
Do boje s nezdaňovaným spropitným se zapojil samotný AB:
http://nazory.aktualne.cz/komentare/babis-chysta-uctenky-na-spropitne-tim-ho-znici-konec-svobody/r~59a6e6885fbc11e68afb002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-1
Hezký den!
Jediné, co se změní, že to budu číšníkovi či servírce strkat nenápadně do kapsy.
Celé ministerstvo je švihlé, ostatní to od pana velitele chytili taky. Zřejmě je to nakažlivá nemoc a již vypukla epidemie. Doufám, že jsem to nechytl taky, když jsem minulý měsíc kolem ministerstva nešťastnou náhodou prošel...
Příště? Chodím do hospody jednou ročně. To si nebude pamatovat... :)
Nikdo mi nemůže mít za zlé, že jsem si spletl kapsu. Nechám si to potvrdit doktorem a ten papír budu nosit s sebou furt. Ruce se mi třesou už teď, tak se vytasím s manifestní tetanií a je to.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.