Re: vážená diskuze ,odkud jste?
********************** Srdcem u moře, myšlenkami v teplých krajích, ale moje fyzická stránka trpí (hlavně prací) v okolí černého Kladna :-))) J.F. *****************************
*** :-)) Pouhých 25 km od nás :-))))) Ale jinak k Prostějovu: Prostějov a okolí se mi moc líbí, bývám tam často a ráda :-)))) ***
Rakovník, je to paráda jsme sice všichni z jiného místa, ale pomoct si dokážeme, ikdyž se nevidíme. Jste super, díky všem za rady.
Re: tak anonymové jsou z Rakovníka :-))?
************************ To jsem ráda, mám je blízko :-))) Blani, Darvin už je překonaný, možná jsme z vesmíru, nebo to bylo všechno úplně jinak :-))) J.F. ********************* ******************
******************** Proč ne? V tom nás nikdo nerozsoudí. A taky jsou tu ještě věřící. Každý má právo na svůj názor, já jsem tolerantní a nehájím jeden jediný. J.F. *********************
*** Neměla jsem na mysli nějaké soudy - ať si každý věří tomu, čemu chce :-)))))) Mně jen zajímal ten Váš :-))))) ...ale to tady vlastně nepatří :-)) ***
****************** Nepatří, mně jen zarazil váš příspěvek bez smajlíků, že to byl váš první tady v historii? To jsem se lekla, že jsem spáchala nějaký zločin :-))) J.F. ***************************