Re: Přihláška k ZP a SP
300hod odpracováno 16.8. a PP od 17.8. Ještě, prosím, musí se dohoda nějak ukončovat, když bylo dosaženo 300hodin dřív než na jakou dobu byla uzavřena?
Jakmile zaměstnanec dovrší 300 hodin, sepisuji se zaměstnancem dohodu o ukončení DPP. Na ZP jej odhlašovat nemusíte, zůstane nadále přihlášený. Na OSSZ jej musíte odhlásit z DPP a přihlásit na PP.
Paní Jasná, moc Vám děkuji, zodpověděla jste mi vše, co jsem potřebovala. Jen ještě Prohlášení můžu asi nechat co máme z DPP, je to tak? A ZP bude platit jen z výdělku, když nastupuje od září na VŠ? Ne z min. mzdy? Díky moc
Tak ohledně prohlášení zde na fóru bývají dva názory. Já osobně nechávám zaměstnancům prohlášení znovu podepsat. Aby jste nemusela na ZP dělat doplatek záleží na věku a musela byste jej v tomto případě na ZP nahlášeného nejen kódem P ale i G.
Na ZP mám P i G, pokud by toto nebylo, nebo když by bylo zjištěno, že bylo chybně přihlášeno, je ještě možná nějaká oprava, do budoucna? Věk platí do 26let? Prohlášení-díky, udělám nové.
Prosím ještě co se týká OSSZ, stačí dát na oznámení o nástupu do zaměstnání jako typ změnu nebo je třeba odhlásit jako úplně a udělat novou přihlášku jako pracovní poměr?
Pokud nemate v dohode uvedeno, ze konci po 300 odprac.hodinach a neuzavrete dohodu o ukonceni, tak bude dohoda stale trvat. Jen jiz nebude pracovnik pracovat.