Re: kam poslat závěrku
Tak jsem si přímo zavolala na Krajský soud v Ostravě a tam mi dle příslušnosti dle IČ řekli, že mám poslat na pobočku v Olomouci tj. zadat do vyhledávače v datové schránce: Krajský soud v Ostravě, pobočka v Olomouci tj.ID:euyp2tn. Poslala jsem bez podpisů, protože to je datovou schránkou, která zajišťuje elektronický podpis. V "diskusích" to tak posílají - tak uvidím. Mám to ve třech souborech - a taky nevím, jak bych to sloučila do jednoho.
Samostatně (3 soubory) Vám nevezmou.
A jestli to vezmou bez ručního nebo elektr. podpisu - napište. Podle toho, co mi poslali loni, to nevezmou.
Ve zkratce - náležitostí účetní závěrky je podpis. Ten může být buď rukou nebo elektronický.
Takže jsem naskenovala rukou podepsanou výsledovku, rozvahu a přílohu, dala do jednoho souboru správné velikosti a pak už to zveřejnili.
Zde na diskuzi bývají zkušenosti s posíláním. Zapátrejte.
ačkoliv jsme PO a máme datovou schránku, posílala jsem i letos v květnu e-mailem na e-podatelnu našeho OR - se 3 přílohami - R+ V + příloha - každá příloha zvlášť oskenovaná z originálů, přišlo nám automatické potvrzení o doručení s tím, že bude provedena kontrola podání...
V rejstříku to bylo uloženo ten samý den. Asi je to u každého soudu jinak - my jsme Jihočeský:) Hezký den všem
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.