Vlákno názorů k dotazu OT:Ispop (odpady) od nedee - Re: OT:Ispop (odpady) Dobrý den,já za naši firmu...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 9. 2016 13:37

nedee (neregistrovaný)

Re: OT:Ispop (odpady)
    Dobrý den,
    já za naši firmu vyplňuji Hlášení o produkci a nakládání s odpady - formulář, který vyplňuji na stránkách ispop.cz. Od ispopu jsme kdysi obdrželi přihlašovací údaje, ale jestli jsme o ně žádali my nebo to přišlo automaticky, to nevím, protože jsem v té době hlášení ještě nepodávala. Do hlášení uvádím jednotlivé odpady dle katalogových čísel odpadů (vyberete ve formuláři), název odpadu, jeho množství, partnera - firma, která odpad přebírá a likviduje. Hlášení se podává do 15.2. (za předchozí kalendářní rok).

• 5. 9. 2016 13:51

Lenka F. (neregistrovaný)

Re: OT:Ispop (odpady)
    Já také nejsem odborník, ale zkusím ještě další radu. Když se vám povede přihlásit na stránky ISPOP (mohli by vám sdělit přihlašovací údaje nebo snad byste mohli požádat o nové pro jinou osobu), tak si můžete otevřít již podaná hlášení z minulých období. Pokud se vám opakují stále stejné druhy odpadů, tak se dá potom zadat také otevření nového hlášení s převzatými údaji z minulého období a ty potom pouze upravit podle letošní situaci, případně některé řádky smazat a přidat nové. Vyplňování je docela intuitivní.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).