Re: K čemu slouží DUNS..?
:-)) Děkuji profesionálce za fundovanou odpověď, to by mě samotnou nenapadlo (Google.. a pak dokonce přečíst.. hmm..). Mám za to, že sem tazatelé píší až pokud jinde nějakým způsobem neuspěli.
Někdo jiný, prosím, podělí se o zkušenost - proč by to mělo být výhodné a jaké hrozí nevýhody? Podotknu ještě, že vyhledavače (i business.center) jsem si přečetla. Děkuji.
Když sama nevím - neznám nějakou zkratku, výraz, tak se také podívám nejprve přes Google.
Umět hledat informace je důležité a také nebýt líná si je přečíst.
Business diskuze není "nalejvárna".
Je třeba projevit i aktivitu.
Takže ještě jednou na Googlu je o tom dostatek informací.
Opět díky, tentokrát za napomínání, a obviňování z lenosti. Jste fakt vtipná :-) Takže raději věcně: ve vyhledávačích (ani na BC) jsem nenašla např. ty nevýhody, ani zda existuje (potenciální) návaznost na českou finanční správu. Dále - odkazy jsou často v AJ, což je pro mě bohužel problém, ale domnívám se, že to nepředstavuje zákaz pro dotazy na BC. Poslední věc, cituji Vás: ""hledat informace je důležité a také nebýt líná si je přečíst. Je třeba projevit i aktivitu"" - asi jste byla líná si přečíst co píšu - že Business diskuze i oblíbený Google (i další) jsem četla. Přeji Vám hezký zbytek dne.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.