3. 10. 2016 15:38
Re: DPP Slovák >Dobrý den, prosím, nedaří se mi najít úplné informace.>Pokud přijmeme na DPP občana Slovenské republiky,>musíme hlásit na ÚP? ¨ANO.Není to omezené třeba částkou?NE, není.>Je rozdíl, pokud by u nás měl trvalý pobyt?Není, důležité je občanství.
3. 10. 2016 17:18
Re: DPP Slovák Paní Jasná, moc děkuji!
3. 10. 2016 18:22
Re: DPP Slovák Domnívám se, že to rozdíl je, na cizince s trvalým pobytem v ČR se hledí jako na českého rezidenta.
3. 10. 2016 20:06
Re: DPP Slovák Jestli je rezidnt nebo nerezident nehraje při hlášení na ÚP žádnou roli. Stanovení rezidentství je důležité u daňové problematiky.
4. 10. 2016 12:54
Re: DPP Slovák Jasně, chtěla jsem napsat, že se na něj v tomto případě hledí jako na českého občana a na ÚP ho firma nahlašovat nemusí. Ale možná se mýlím.
25. 10. 2016 11:10
Re: DPP Slovák paní !JASNÁ".. jsem natvrdlá... :))) prosím moc o radu..Přednášející ze Slovenska vykonal přednášku pro naši firmu.částka 3 tis. kč.. musím to hlásit na úřad práce -Ohlášení nástupu občana EU:díky mocBlanka
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.