Re: Developerská činnost
Jako společnost jsme koupily pozemek, na kterém máme v plánu vybudovat 5 bytových domů a následně je prodat cílovým zákazníkům. Výstavbu nebudeme zajišťovat vlastními silami, ale bude se vybírat generální dodavatel.
Tipla bych si, že to bude obchodní činnost. Já bych zkusila zavolat nějakému menšímu (ne Skanska a tak) konkurentovi a zeptat se přímo co on na to má.
Děkuji za ochotu. Já jsem spíš myslela, jestli developerskou činnost jde jednoznačně zařadit jako živnost nebo je někde schovaná. A jestli se jedná o živnost volnou nebo například vázanou.
Katko, já bych si myslela, že to nikdo konkurenci vykládat nebude. Nebylo by jednodušší si nějakého developera vyhledat na ARESu a kouknout, jaké má živnosti?
Předmět podnikání:Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Obory činnosti:Inženýrská činnost v investiční výstavbě Zahájeno: 11.12.2003 Realitní činnost Zahájeno: 11.12.2003 Druh živnosti:Ohlašovací volná
Ano, podívala jsem se na ARES na jednu developerskou firmu, kterou znám a na odkazu na živnostenský rejstřík bylo vypsáno to, co jsem uvedla výše
Nebo tak. OT To byste se divila, co všechno lidi vyžvaní, když se můžou vytahovat. Jasněže se nebudu ptát konkurenta z vedlejší parcely, ale najdu si nějakého vzdálenějšího, co se nebude cítit ohrožen.