Nakopávat Vás nebudu :-)))
Milá Jano F., nakopávat Vás opravdu nechci :-))
a tahle debata mě fakt pobavila a potěšila = proto, že jsou i jiní zoufalci, kteří v neděli sedí nad lejstry, a to není před DPH ani daňová sezona :-)) A hlavně jste mě potěšila, že nejsem sama, kdo od práce utíká na internet na odborné servery, neboť se tím ukonejší špatné svědomí... "přece musím shánět nové informace a učit se" :-)))
Nooo, jeden citát bych tady měla, ale nevím, jestli je to ten pravý, co očekáváte:
" Co můžeš udělat dnes, můžeš udělat i pozítří - a zítra máš volno" :-))
Ale vážně:
Souhlasím s biblickým citátem, že sedmý den se má odpočívat. Obecně se tím sedmým dnem asi rozumí neděle, ale myslím si, že to může být i jiný den, pokud třeba v neděli má manžel službu a místo toho má volno jindy. Vím, že když se snažím pracovat za každou cenu a neodpočinu si, že tím strávím akorát hodně času, jsem otrávená, unavená a práce stejně neubývá nebo tam nasekám chyby. Už jsem poznala, že někdy je lepší si dopřát odpočinek - klidně třeba i odpolední spánek - a poté jde ta práce mnohem lépe a rychleji a jsem spokojenější.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.