Re: EET hostinský důchodce
No, asi měla být nějaká spodní hranice, právě pro tyhle vesnické hospody apod. Na druhou stranu. Já chodím do práce celý život, celý život platím daně, pojištění, firma za mě také. Kdyby to dělali všichni, tak by nebylo potřeba dělat takové veletoče jako se teď dělají.
Re: EET hostinský důchodce
Takový živnostník taky maká každý den, mnohdy i o víkendech a většinou i platí daně, na rozdíl od zaměstnance nemá dovolenou OČR, nemá nikoho nad sebou, takže je za vše zodpovědný sám, sám se stará......... A nyní doplácí na to, že mezi podnikateli, stejně jako mezi jinými lidmi existují podvodníci a protože stát je neumí odhalit sám, přenáší tu odpovědnost na podnikatele, na všechny, bez ohledu na to, zda fixlují nebo ne.
Re: ZET hostinský důchodce
Mirko,
neefektivnost státní správy je v ČR proslulá v celém světě. Citace:
"Efektivita české státní správy je podle dat Světového ekonomického fóra nejslabším místem české konkurenceschopnosti. Česko se v tomto žebříčku na 57. místě umístilo za zeměmi jako Kazachstán, Namibie nebo Rwanda."
Neschopná, resp. všehoschopná FS, vybírat daně nedokáže. Ale dokáže buzerovat ohledně KH a v budoucnu i ohledně ZET.
Pak se nedivte, že je potřeba stále více úředníků, kteří si v pracovní době courají po webech a to za moje daně.
Přesto hezký den!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.