Re: OT: Trocha odlehčení, ale kdo ví?
a>>Toto opatření poctiví zaměstnanci jistě přivítají,
>>neboť z firem odstraní nepoctivce a zloděje. A kdo
>>proti
>>tomu bude protestovat,tak je jasné, že mezi ty
>>zloděje
>>patří.
>
>To jsem se fakt pobavila :D. Zkopírováno a posláno
>dál. Díky.
a co takhle se zamyslet nad tím, že to,co uvedeno jest na počátku, je bohužel alespoň částečně pravda?)ne všichni, ale určitá podstatná část zaměstnanců skutečně ukradnou vše, na co přijdou, poučila mne o tom několikaletá vlastní praxe v oboru soukromých bezpečnostních služeb, divili byste se, co vše dokáží nebo se pokusí zaměstnanci svému zaměstnavateli přemístit.
A můžete to taky zkopírovat a přeposlat, to bude srandy.
Jo, máte naprostou pravdu, moje zkušenost coby spoluzaměstnance těch kradnoucích - i ibalgin z lékárničky, mýdlo i toal. pap. na WC, prostě všechno, co jde.....a to v jedné nedaleké firmě nestačilo zaměstnancům krást "pro svoji vlastní potřebu", nakradené výrobky i prodávali. Tož tak. :-(
Tak to u nás je asi nějaký vzácný kolektiv. Je pravda že se to dost vytříbilo a časem zůstalo jen "zdravé jádro". Teď tu máme sice jednoho který má určité sklony k cizímu majetku, ale chlapi už si ho sami ohlídají. Když na jedné firemní akci vzal pár lahví alkoholu a nějaké drobnosti, tak mu to asi patřičně "vysvětlili" a on za dva dny celou tašku přinesl, prý jak byl opilý tak nevěděl co dělá. Je to asi kleptoman, jindy jsem ho viděla cpát si do tašky papírové utěrky. To jsme jako "přehlédli", ale jinak si už na něj dáváme pozor. Na podobné akce už ani moc nechodí. V kanceláři máme šuplík, kde jsou peníze na kávu a různé drobnosti a pohotovostní peníze na drobné výdaje - ví o tom asi každý ve firmě, ale nikdy se nic neztratilo.
dokáží nebo se pokusí
>>zaměstnanci svému zaměstnavateli přemístit.
>>
>>A můžete to taky zkopírovat a přeposlat, to bude
>>srandy.
>
>A netušíte, milá paní, co s tím mám asi dělat??? To si
>musíte zkusit stěžovat u AB, třeba Vás pomůže... Nebo
>napište na Novu, tam je to bude jistě zajímat. Sem
>netušila, že se tu taky kádruje.
to jsou bláboly jako od Cimického z Bohnic:)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.