Re: omluvené volno - prosím VH
Podle mě to je aplikace naordinované infúzní terapie, která může být jednorázová nebo s větší frekvencí, s největší pravděpodobností výkon hrazený zdravotní pojišťovnou (neznáme podrobnosti a stejně tomu nerozumíme). Já bych to dala s náhradou, vnímám to jako součást ošetření.
Ambulantní kapačky nejsou hrazeny pojišťovnou, ale já zas nevidím možnost, jak zaměstnavatel zjistí, že jde o kapačky, protože aspoň z mé zkušenosti , tam zaměstnanec má razítko neurologické ambulance, takže bereme jako ošetření, vyšetření a taky platíme.
To byla má osobní zkušenost, s jinými obory, kde by na kapačky docházeli ambulantně zkušenost nemám. V každém případě se domnívám, že zaměstnavatel stejně nemá možnost zjistit, o co šlo, pokud má razítko ze zdravotnického zařízení , které je ve smluvním vztahu k pojišťovně.
Re: omluvené volno - kapačky
Já chodila na neurologii, také na ortopedii a infuze si musíte koupit za své v lékárně a vlastní aplikaci ambulantně hradí pojišťovna -14 dní, každý den 2-3 hodiny na malém sálku v poloze ležmo...jen nejsem zaměstnanec, ale OSVČ, takže ve svém volnu a zdarma
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.