Názor k dotazu Výkazy na obchodní soud od Lina - Re: Výkazy na obchodní soud xxxxxxxxxDobrý den, mám k...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 10. 2005 13:14

Lina (neregistrovaný)

Re: Výkazy na obchodní soud
    xxxxxxxxx
    Dobrý den, mám k tomuto tématu dotaz, třeba mi na něj odpovíte. Účtuji příspěvkovku vzniklou po 1.1.01, zjistila jsem, že nikdo přede mnou nevkládal účetní závěrku do sbírky listin OR, já zatím dlužím jednu. Když jsem se ptala zřizovatele, jak to napravit, tak mi sdělil, že to žádná z příspěvkovek, které spravuje účetní a daň. kancelář, která úzce spolupracuje s ním, nedělá a tudíž to nemusím udělat ani já. Zajímal mne způsob provedení, nikdy jsem se s tím nesetkala ... jo, a navíc moje nadřízená pravila, že dostáváme informace k provedení závěrek z kraje a že tam taky není nic o OR....nechci být tzv. aktivní blbec, ale současně nechci mít nějaké resty ani si zbytečně komplikovat život.... teď se přikláním ke způsobu provedení , tak jako Theo, ale nevím, zda se musíme někde registrovat ... možná mi k jednoznačnému rozhodnutí pomůže, když mne někdo znalý vyděsí případnými sankcemi či jiným "nakopnutím"... díky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).