OT: Pokuta za KH - da se vyhnout?
Dobrý večer, ke KH zde již byla velká a podnětná diskuze, já to krapet zlehčím - mně se oznámení o zprávě v DS objevilo taky před dvěma dny, nic jsem neočekávala a tudíž srdce mi spadlo - však víte kam - se značnými obavami i nevolností jsem otvírala DS - a ono to bylo rozhodnutí SZIF.
Mezi námi - to už se až do konce života budeme jenom lekat ? :-)
Tak třeba to ještě není výzva :-)
Re: OT: Pokuta za KH - da se vyhnout?
Jenomže mezi třeba a určitě je rozdíl 10.000 Kč. Riskla byste 10 tisíc a otevřela schránku jen tak, protože to TŘEBA není výzva? Nebo byste raději udělala vše pro to, aby když to bude výzva, tak aby byla doručená až po podání?
:-)
Jinak děkuji všem za diskusi, zkusím to dnes podat přes EPO a schránku si vyberu až zítra. Vůbec mě to EPO nenapadlo, je to bezva tip. Já se bojím jen jedné věci, zda to není tak, že pokuta se dává tehdy, když správce daně vyzve. A vyzve přece v den, kdy ODEŠLE zprávu. Né když je zpráva doručena. Budu se tedy modlit, aby to bylo jinak, než si myslím a aby mi to prošlo.
P.
>Dobrý večer, ke KH zde již byla velká a podnětná
>diskuze, já to krapet zlehčím - mně se oznámení o zprávě v
>DS objevilo taky před dvěma dny, nic jsem neočekávala
>a tudíž srdce mi spadlo - však víte kam - se značnými
>obavami i nevolností jsem otvírala DS - a ono to bylo
>rozhodnutí SZIF.
>
>Mezi námi - to už se až do konce života budeme jenom
>lekat ? :-)
>
>Tak třeba to ještě není výzva :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.