Re: Platby kartou a ZET
Včera jsem četl rozhovor s panem GŘ a ten uváděl, že přece se nemusí čekat až na úhradu kartou, ale můžete bonzovat již v případě přijetí objednávky.
Tím asi považuje problém e-shopů za vyřešený.
Zajímalo by mne, jaký stimulant bere, že mu takhle myslí.
Hezký den!
tak to je senzační !!
vcera ze školení mám ty karty, že tedy spadnou do EET, ale zapomněla jsem se zeptat na ty ostatní převody možné přes platební bránu...., v každém případě školitel říkal, že to teď udělá všude chaos a za pul roku to stejne zruší. Evidovat tržby placené kartou přes net, opravdu nechápu !! V každém případě posílat hned při objednávce !!, to nemá chybu...
Dobrý večer, ja se moc omlouvam, řeším malinký eshop, Který má možnost plateb přes platební bránu, kde je možné platit PK, nebo i platby 24, on line platby z KB.... a ja jsem tedy nepochopila jasne, zda se EET týká i těchto plateb nebo pouze plateb PK ? Prosim poradítě ? větu: evidovanou tržbu se považuje bezhotovostní převod peněžních prostředků, k němuž dává příkaz plátce prostřednictvím příjemce, kterým je poplatník, který má tržbu evidovat, moc nechápu. Rozumim tomu tak, že by do EET mělo spadnout vše co jde přest tuto platební bránu....., je to tak ?
moc děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.