Re: RZD - DB 9 dětí
Tak to je mně jich opravdu líto. Jestli někde nevyškrábe ještě nějaký jiný příjem (třeba i daněný srážkovou daní nebo příjem z pronájmu), aby měl celkem aspoň těch 59400 Kč, tak přijdou o 60300 Kč, což je maximální možný roční bonus. Manželka předpokládám ten příjem také nesplňuje, že by si děti mohla uplatnit ona. Jsou to opravdu jeho celoroční příjmy? I za dobu, kdy byl na ÚP? ( To si třeba také trochu vydělával)
Re: RZD - DB 9 dětí
Řešit to měl zam-ec během prosince, šlo o jeho peníze a ne až teď v lednu... Jinak je s podivem, že se nad tím nezamyslela MÚ už při prosincových mzdách, cožpak jí to nedocvaklo?.... Jinak kvituji, že človek s 9ti dětmi chodí do práce a vydělává, že se nespokojí jen se sociálními dávkami....
OT: RZD - DB 9 dětí
Katko,
já platím daně.
Rodiče 9 dětí, kteří jsou většinu života na ÚP, asi nikdy daně platit nebudou.
Lze předpokládat, že jejich 9 dětí si z nich vezme příklad a máme dalších 9 kandidátů na ÚP.
Navíc se tu naznačuje možný podvod s nájemným. Proto jsem přivítal, že tyto podvody se zatrhnou. Sice až pro rok 2018, ale alespoň něco.
Tož tak.
Hezký den!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.