Re: Doručení potvrzení z EPOpokračování
Tak jsem volala na FÚ a bylo mi sděleno, že pokud nemá to potvrzení, tak nic není podáno. Když se mi ztratí dopis nebo by to na podatelně nenahráli tak to je můj problém. A jediný způsob jak si to můžu ověřit, je ten, že si mám zavolat na Fú. Je to síla, když nepodáte KH dostanete tučné pokuty, ale zpětná vazba z Fú neexistuje. Velice pěkně děkuji panu Babiši, jak to krásně vymyslel. Hlavně,aby se dařilo v čapím hnízdě!!!
Právě o tom píšu, a tak mi to bylo sděleno od paní úřednice z Fú, pokud to tam není, tak se to ruší co bylo doručeno z EPA. A abych si byla 100% jista, že to mám v pořádku, tak si mám volat. Měsíčně posílám 5dph+kh, co už strávím zbytečných hodin u KH, tak ještě další čas zabiju voláním.Tato diskuze je pokračování stejného názvu.
Mě jde o to, že nejde zkontrolovat zpětně, že je to v pořádku.Když najedu do systému, mám tam napsáno ,,bylo přijato cílovým úřadem" a proč tam není, že není podáno z důvodu.... My musíme všechno a oni nemusí nic. A ještě rozdají šílené pokuty.
To víte, že se bojím. Byla jsem na školení, kde školil zaměstnanec z fú. Mrzí ho,že dali pokutu 30000,která se vůbec nepromíji. Asi i ta paní byla v sálu, protože to řešili, a také ji říkal,že výzva z Fú se bere za doručenou,jakmile odejde z Fú. Řešili i datovku, ale také nemáte jistotu,že to je v pořádku. Už se mi to taky stalo,poslala jsem z datovky,vytvořené v EPU a vytiskla si doručenky. Měla jsem to špatně, u nich to program nespracoval a tím pádem,nebylo podáno.Jakou máte jistotu přes DS nebo potvrzení?
Re: Doručení potvrzení z EPO pokračování
Takže nyní jste pravděpodobně odpovědná za nepodání KH a zaplatíte klientovi sankci, kterou mu FÚ vyměří. 1.000 nebo 10.000 Kč. Nevím, neznám znění uzavřené smlouvy mezi Vámi a Vaším klientem.
A co příště - až to bude třeba pokuta 30.000 Kč?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.