Re: účetní - daňové přiznání
Z dnešní článku na novinkách jsem pochpila, že by se ze strany účetní jednalo o nedovolené podnikání. Na druhou stránku dobře sepsaná smlouva s klientem by to mohla ošetřit, ale nevím...taky se podepisuji do přiznání do řádku sestavil a odesílám přes svou DS. U právnických osob spolupracuji s daňovými pradci, kteří mají smluvní vztah s klientem. Ti dají jenom razítko pod to co udělám....do jaké míry kontrolují nevím, tady jsem klidná, ale FO dělám komplet až po daňové přiznání.
Re: účetní - daňové přiznání
Ve smlouvě mám vyjmenované úkony a ohledně přiznání tam mám napsáno - příprava podkladů. Ale když to tak vezmu zpětně tak v přiznání se píšu taky do sestavil a stejně jako Vy posílám na základě plné moci na FÚ. A aby toho nebylo málo, jistě na nějaké mé vystavené faktuře bude text sestavení přiznání. Když už tak aby toho nebylo málo :-o
A právě, že dneska na fcb proběhla diskuze k článku, možná ten samý co máte na mysli a tak jsem zapřemýšlela :-o
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.