Re: otázka pro mzdovky
Neexistuje, já to dělám tak, že požádám ZP o seznam pojištěnců a u VZP mi vždy vyhoví. Na rovinu, spíš je to osobní prosba a nestalo se mi, že by neposlala. U sociálky seznam nepošle, ale mám poslat já a ona to zkontroluje. Doklad o kontrole nedají. Platby nezkontrolují, vyloženě mi řekla: Jestli vyjde nedoplatek u kontroly (oficiální), tak to zaplatíte.
Re: otázka pro mzdovky
Nejsem mzdovka, ale se získáním informací o pohledávkách pro zaměstnavatele - osoby, které mají zřízenou datovou schránkou, bych mohla pomoci.
ČSSZ
ePortál
vpravo nahoře - přihlásit Datová schránka - za pomoci přihlašovacích údajů do datové schránky společnosti
Služby pro zaměstnavatele
Informace o stavu pohledávek na pojistném a penále pro právnické osoby
" Služba poskytuje informace o stavu pohledávek na pojistném na sociální zabezpečení, které ČSSZ eviduje vůči zaměstnavateli - právnické osobě. Dluh na pojistném na sociální zabezpečení zahrnuje dluh na pojistném, penále a na pokutě.
Údaje jsou poskytovány k poslednímu kalendářnímu dni předchozího měsíce. K aktualizaci dat dochází přibližně v polovině běžného měsíce.
Služba neobsahuje pohledávky na exekučních nákladech."
- spustit (funguje jen při přihlášení oprávněné osoby) - odešle se požadavek a za pár vteřin máte Informaci o stavu pohledávek
V tomto okamžiku se zobrazují údaje ke dni 31.1.2017
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.