Re: výkaz zisků a ztrát s.r.o. malá jedn
VZaZ je pro obchodní společnosti vždy v plném rozsahu. Jiná věc je, že se nemusí ukládat do OR. Proč tomu tak je nevím, jen čtu ZoÚ.
Pro FO, družstva, svěřenské fondy může být pro malé a mikro bez povinnosti auditu i ve zkráceném rozsahu.
Vše pod dohledem AB je přece jasné, jednoduché a neobtěžující, že? :-))
Hezký den!
Re: výkaz zisků a ztrát s.r.o. malá jedn
Dobrý den, promiňte za vetření do diskuze, ale v souvislosti s Vaším příspěvkem prosím o radu.
Mikro a malé účetní jednotky nemají povinnost sestavovat výkaz o peněžních tocích ani výkaz o změnách ZK. Ale pokud jsou spojené osoby, tak výkaz o vztazích asi musí že?
Re: Zpráva o vztazích
Ano, myslela jsem zprávu o vztazích. Moje situace je následující. Manžel má s.r.o., jediný společník. Druhé s.r.o. 70 % já, 30 % manžel. Myslím si, že bychom měli sestavit zprávu o vztazích, ale nejsem si jistá a nevím, za které s.r.o. a taky nevím, zda uvést do přiznání k DPPO u obou přiznání písmeno T a vyplňovat samostatnou přílohu nemusíme, nesplňujeme kritéria. Děkuji za odpověď.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.