Re: spolek - DP
Jste zlatý/á, děkuji, jde mi o to, že vedení přijalo dar, ve smlouvě ale není uveden účel - ten dar byl ve výši 15 tis.Kč. Myslím si, že to je pro mě příjem neosvobozený, nicméně odečtu kostýmy a cenu za dopravu na vystoupení, tak budu stejně ve ztrátě. Jen pořád myslím na to, že těch 15tis.Kč nemůžu osvobodit, když je to dar tak nějak na cokoliv......nebude prostě v těch kolonkách k osvobození..děkuju!!!
Re: spolek - DP
Moc děkuju! Ve smlouvě je jen darující a obdarovaný, částka, prostě jen ten a ten daruje tomu spolku 15tis.Kč na účet, datum. Myslela jsem, že když není specifikován účel, nelze osvobodit, a napadlo mě, zda může darující uplatnit do daní, když není účel daru specifikován, ale to je asi jeho věc. Přece může dát peníze a když nespecifikuje, tak si může spolek za to třeba udělat mejdan :o)))))No, už mám asi dost, pořád se v něčem piplám...... asi vidím trávu růst....... Děkuju moc a přeju hezký zbytek neděle.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.