Vlákno názorů k dotazu OT: Záznam o využívání údajů v registru od Pavel Jirsa - Re: OT: Záznam o využívání údajů v regis Státní...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 3. 2017 11:05

Pavel Jirsa (neregistrovaný)

Re: OT: Záznam o využívání údajů v regis
    Státní správa moc nefunguje a tak se není čemu divit.

Mám několik datových schránek a ke všem zřízené Kukátko, abych si mohl přečíst, co do nich chodí. Proto nepátrám v paměti, co jsem zase kde zanedbal. Zprávu otevřu až budu mít čas.

Jinak je mi také záhadou, proč do registru nahlíží osoby z druhého konce republiky se kterými jsem nikdy neměl nic společného. Třeba územní pracoviště v Jeseníku.

Do budoucna se připravuje ještě větší propojení registrů, aby byli ovčani pod soustavnou kontrolou šmírovací vrchnosti.

Hezký den!

• 12. 3. 2017 13:15

dad (neregistrovaný)

Protože to nedělní probuzení do reality nebylo moc příjemné, donutilo mne to zřídit si taky kukátko.

Kdyby to propojení registrů sloužilo k tomu, aby člověk nemusel oznamovat základní údaje na všechny instituce, nic bych proti propojení neměla. Ale zdá se, že to slouží jen nějakým lovcům, ale nám nic neulehčuje. Přestože to vlastně našimi daněmi zřejmě dost draho platíme.

• 12. 3. 2017 17:37

Milada64 (neregistrovaný)

vůbec se nad tímto nepozastavujte - přece pokud máte s.r.o. atd. tak
    roční zúčtování zasíláte kromě na FU taky na krajský soud a ten to pak dá na stránky, takže si můžete o kterékoliv společnosti cokoli zjistit - a máme zaměstnance, který se rozvádí a má exekuce - takže na internetu zjistíte které společnosti kolik dluží a co říkal u soudu - takže kdokoliv si o nás může zjistit cokoliv - stačí když trochu ovládá PC

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).