Vlákno názorů k dotazu Kontrola Evidenčního listu od Kara - Re: Kontrola Evidenčního listu Do toho 2.3. 2014 pobírala...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 4. 2017 13:05

Kara

Re: Kontrola Evidenčního listu
    Do toho 2.3. 2014 pobírala stále nemocenskou? A ten vyměřovací základ 1290 Kč je co? Co je to za peníze? V kterém měsíci jí byly zúčtovány?

• 19. 4. 2017 16:24

Alena V. (neregistrovaný)

Ano, do 2.3. 2014 jsem pobírala nemocenskou, 3.3. jsem nastupovala na MD, mělo to být šest týdnů před porodem, bohužel jsem porodila předčasně už 6.3.. Co je vyměřovací základ netuším, není tam psáno kdy byli zúčtovány. V podstatě ani nevím proč tam nějaká částka je, když jsem v tomto roce neodpracovala (když nebudu počítat MD) žádný den, dovolenou za MD jsem nečerpala, plynule jsem přešla na RD.

• 20. 4. 2017 11:36

Kara

Pak ale nemůžu zkontrolovat, jestli máte ELDP vypsán správně, když nevíte, v kterém měsíci Vám bylo těch 1290 Kč zúčtovaných. Nebo třeba byly rozděleny do více měsíců. A co to je za peníze. Musíte se zeptat Vaší mzdové účetní. Vyměřovací základ je těch 1290 Kč, ze kterých se sráželo sociální pojištění. Nemáte výplatní lístky?
    Pokud Vám bylo v lednu zúčtováno např. 600 a v únoru 690 (tj. něco v lednu a něco v únoru a v součtu 1290), tak by ty záznamy na ELDP byly dobře. Ale když nemám informace, tak těžko říct.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).