Re: srázky na vypořádání sjm
já bych to udělal tak, že ať si tento "vzorný otec" podá návrh k soudu, žádnou dohodu nedoporučuji, u soudu pak doložit všechny výdaje spojené se zajišTěním rodiny a studia dcery, vaše příjmy, výživné, ať se v tom soud rozebere, když to uděláte precizně, lze předpokládat, že vzhledem k vašim příjmům soud rozhodne ve váš prospěch, čili splátky, nebépo pokud neuplynula urč. doba, teď nevím, jestli 3 roky, tak navrhnete rozdělit věci. Bez asdvokáta se ale neobejdete, což pro vás znamená opět další výdaje. Bohužel i tací otcové jsou mezi námi, že se nestydí
Re: srázky na vypořádání sjm
Návrh už podal, asi 3 dny před uplynutím 3 roční lhůty od rozvodu.Zahrnul tam úplně všechno moje auto/svoje samozřejmě ne/, i majetek pořízený před uzavřením manželství. Nejhorší je byt, pořídila jsem ho před manželstvím,ale on tvrdí, že ho financoval. Pouze půjčil peníze aby se byt zaplatil hned a já mu vše vrátila z hypotéky, kterou mi banka vyplatila za 3 měsíce. a já zbytek hypotéky doplácela.Právnička mi řekla, že soudce nemůže zajímat moje finanční situace...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.