Re: soudní spor
Já tedy nevím, ale mě spíše připadá, že pochybil soud, i když se tomu zdráhám uvěřit. Jedině, že byste žalobu špatně napsali a soud se tak zabýval výpovědí, kterou defacto podal syn. Nepíšete, co na to Váš právník.
Upřímně řečeno, jednání zaměstnavatele bylo zcela neadekvátní a nechápu, co tím chtěl získat. Na druhou stranu zrušení dle §53 dnes nemá na nic vliv, takže je otázkou, zda mělo smysl se pouštět do tohoto soudního sporu, byť uznávám, že se syn cítil dotčen.
Re: soudní spor
Otázkou je, co přesně se píše ve vyjádření soudu, proč se tím nezabývali. Pokud to opravdu míníte dotáhnout do konce, tak konzultace u jiného právníka. I tito lidé se liší svou kvalitou služeb, tak jako všude jinde v životě. Mám známé manžele, oba právníci a vím, že paní je hodně ješitná a již klientům zbytečně prohrála hodně sporů, kde se nabízela dohoda, která by nakonec pro jejího klienta byla výhodnější. Bohužel.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.