Re: smlouva nová nebo prodloužení
já vím že 30.7. není konec měsíce, ale pokud by jsme stávající smlouvu prodloužili tak celý měsíc v červenci mít bude a nejde zde pouze o slevu u tohoto studenta, ale rodič který zde pracuje pobírá daň.zvýhodnění, které bude uplatňovat i v červenci a pokud by nastala situace, že v září do školy nenastoupí tak v tu chvíli budou špatně daně jak u studenta pokud by čerpal slevu na studenta, tak i rodiče, který si uplatňuje zvýhodněná
Re: smlouva nová nebo prodloužení
to je už jedno, protože v bude mít více 10000, ale pokud jí budu dělat novou poradíte kam vepsat do daň.prohlášení další datum v tomtéž roce, protože když jsem se na to ptala na FÚ tak mi sdělili že do další kolonky na str.1 nemohu psát dva stejné roky a pokud budu mít více smluv v jednom roce že to mám vypsat pouze na str.2 dole do tabulky zdaňovací období a za plátce ověřil s vypsáním měsíců, ale je mi to takové divné tak se raději ptám zkušenějších
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.